Η Energy Print ανήκει στην διαφημιστική εταιρία ENERGY η οποία διαθέτει τον πρώτο επαγγελματικό διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό Energy Web Radio στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας ο οποίος είναι ένας από τους λίγους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο είδος του.


Η Energy Print με έδρα την πόλη του Βόλου ξεκίνησε ως τοπική επιχείρηση και έχει επιτύχει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συνεργασίες υψηλού επιπέδου με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας. Στην Energy Print μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες και προϊόντα που ταιριάζουν στην επιχείρηση σας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς καθώς και την καλύτερη ποιότητα.

Παρέχουμε άμεση παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς που αγγίζουν αυτές της χονδρικής πώλησης.
Όλη η ομάδα της Energy είναι στην διάθεση σας καθημερινά για να σας καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς τρόπο προβολής της επιχείρησης σας, είτε μέσω διαφημιστικών εντύπων είτε μέσω ραδιοφώνου και διαδικτύου.