Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 07:58

Ψηφιακή εκτύπωση VS Offset

Rate this item
(0 votes)

Εκτύπωση

Πριν προχωρήσουμε στην εκθειάζουν τις αρετές και να υπογραμμίσει την αδυναμία του αυτές τις δύο τεχνολογίες εκτύπωσης, ας πρώτα ρίξτε μια ματιά τους υπόβαθρο και η διαδικασία που υφίστανται.

 

-Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια πιο πρόσφατη τεχνολογία και λέγεται ότι είναι ο διάδοχος της εκτύπωσης offset. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία των υπολογιστών που μετασχηματίζει δεδομένα σε ηλεκτρικά σήματα που οι υπολογιστές που μεταφράζουν σε εντολές κατανοητές. Ο υπολογιστής μεταφέρει δεδομένα αυτά ηλεκτρονικά στον εκτυπωτή. Το αποτέλεσμα είναι πλούσιο φωτογραφικό ποιότητας εκτυπώσεις χωρίς τη χρήση των πλακών.

-Μετατόπιση, περιλαμβάνει επίσης την ψηφιακή τεχνολογία από την άλλη πλευρά, αλλά εξακολουθεί να περιλαμβάνει μια διαφορετική διαδικασία. Στηρίζεται στην επιστήμη που νερό και το λάδι δεν αναμιγνύονται. Αυτό κάνει για ακριβείς εκτυπώσεις που εκτελούνται μέσω διαφόρων οδοστρωτήρες υπό διαφορετικό χρώμα πύργοι.

-Έναν αριθμό των πλακών χρησιμοποιούνται επίσης για να παράγουν το τελικό σχέδιο πολύχρωμο σχετικά με το φέιγ βολάν. Όλα αυτά δεν είναι παρόντες στην ψηφιακή εκτύπωση.

Ταχύτητα

-Τα περισσότερα πράγματα ψηφιακής εκτύπωσης μπορούν να κάνουν, ομοίως μπορεί να γίνει μια εκτύπωση όφσετ. Αλλά ένα από τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ταχύτητα. Το μελάνι είναι ήδη ξηρό, μόλις ο εκτυπωτής σταματά την εκτύπωση. Αυτό σημαίνει, ότι η εκτύπωση out μπορεί να κοπεί και να δεσμεύεται σε λίγα λεπτά.

-Μια άλλη σημαντική διαδικασία είναι ότι το παραλείπει τη διαδικασία της πλάκας-αποφάσεων, επιτρέποντας δραστικά το χρόνο εκτύπωσης. Αυτό είναι σημαντικό σε επείγουσες εργασίες εκτύπωσης.

-Στις εκτυπώσεις offset, δίνεται το μελάνι χρόνο για να στεγνώσει, ή να επιχρισμένο πριν τα έσοδα για την κοπή, διαλογή και δεσμευτική. Όταν εκτυπώνετε μεγάλες ποσότητες, όμως, η offset εκτύπωση είναι ταχύτερη από την ψηφιακή εκτύπωση. Ότι η ψηφιακή εκτύπωση ανά περιοχή εκτυπώνει μια στιγμή (ανά γραμμή) τη μετατόπιση απλώς κυλάει στη Βίβλο μέσω πολύ γρήγορα.

Όγκος

-Εκτύπωση όφσετ συνήθως απαιτεί μεγάλες παραγγελίες να είναι οικονομικά αποδοτική. Έχει να αποσβέσουν το κόστος των πλακών και η διαδικασία προεκτύπωσης. Όταν το κόστος είναι απλώνεται αραιά, την τιμή ανά μονάδα γίνεται υπερβολικά υψηλό. Όταν ο τόμος περιλαμβάνει πάνω από μερικές δεκάδες, το κόστος της εκτύπωσης offset γίνεται πιο αποδοτική από ψηφιακή.

-Το κόστος των επιμέρους εκτυπώνει σε ψηφιακή εκτύπωση μπορεί να είναι σχετικά ακριβά. Ψηφιακή εκτύπωση είναι πιο εφικτή όταν εκτυπώνετε σύντομο εκτελείται ή μικρές παραγγελίες. Είναι επίσης ιδανικό για εκτύπωση ατομικών custom made κομμάτια, όπως εγκαταστάσεις, αφίσες για εμπορικές εκθέσεις, κλπ.

Ποιότητα
-Να χρησιμοποιούνται για να συναίνεση ότι η εκτύπωση όφσετ έχει μια πολύ καλύτερη ποιότητα από ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά πρόσφατα, ψηφιακή εκτύπωση στοιχειώνει. Ενώ εκτυπώνει με το ίδιο ζωντανά χρώματα και αντιθέσεις, τώρα προχωρούμε προς την κατεύθυνση της επίτευξης μιας μια ακριβέστερη παλέτα χρωμάτων.

-Ωστόσο, αναθεώρηση του ψηφιακού μελανιού φαίνεται να δείχνουν ότι η ψηφιακή εκτύπωση ρωγμές και νιφάδες πιο εύκολα όταν το χαρτί είναι creased. Πέρα από αυτό, η μετατόπιση εκτυπωτή δείχνει πιο συνεπής οθόνη στερεά χρώματα.

Ψηφιακή και εκτύπωση όφσετ έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και αδυναμίες που θα σας βοηθήσει επιχειρήσεις και τα άτομα σε διαφορετικές περιστάσεις. Που παρέχουν για διαφορετικές ανάγκες εκτύπωσης. Οι περισσότερες εταιρείες εκτύπωσης Χρησιμοποιήστε τώρα δύο τεχνολογίες εκτύπωσης. Είναι καλύτερα να ρωτήσω σας εταιρεία εκτύπωσης για τις προσφορές και στις δύο, και να διαβουλεύεται με αυτούς που είναι καλύτερο για μια συγκεκριμένη εργασία εκτύπωσης.
 

 

Πηγή άρθρου: http://www.articlesphere.com

 

 

 

Read 362 times Last modified on Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 09:23