Τρίτη, 21 Ιούλιος 2015 16:33

Τι ακριβώς κάνει ένας γραφίστας;

Rate this item
(1 Vote)

Τι ακριβώς κάνει ένας γραφίστας;

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια αόριστη ιδέα για το τι κάνει ένας γραφίστας. Δημιουργεί λογότυπα για επιχειρήσεις; Εργάζεται με εικόνες στο Photoshop; Κάνει διαφημίσεις περιοδικών; Πολλοί σχεδιαστές κάνουν αυτά τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι λίγα στοιχεία μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας.

 

Ο Γραφικός Σχεδιασμός είναι παντού γύρω σας.

Έχετε ένα μήνυμα ή ένα προϊόν που θέλετε οι άνθρωποι να παρατηρήσουν; Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ιδέα με ένα οπτικό τρόπο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γραφιστική για να στείλετε το μήνυμά σας. Από το να φάτε τα δημητριακά σας το πρωί μέχρι το να πάρετε το λεωφορείο για το σπίτι, θα βρείτε τον εαυτό σας να κοιτάζει τα έργα ενός γραφίστα.

Ο Γραφικός σχεδιασμός είναι για την επίλυση των προβλημάτων σας οπτικά.

Ο γραφίστας χρησιμοποιεί κείμενο, εικόνες, σύμβολα, φωτογραφίες, υφές, χρώματα και γραμματοσειρές για να δημιουργήσει εκτυπώσεις και σχεδιασμούς για το διαδίκτυο για μια τεράστια ποικιλία των πελατών. Είναι ουσιαστικά οι λύτες οπτικών προβλημάτων που εργάζονται σε τομείς, όπως το branding, τη συσκευασία, εκδόσεις, διαφήμιση και ψηφιακό σχεδιασμό. Αφίσες ταινιών, των εισιτηρίων για συναυλίες, εταιρικές εκθέσεις, τις αγαπημένες σας εφαρμογές και φυσικά αυτή την ιστοσελίδα ... όλα στηρίζονται σε αποτελεσματικό σχεδιασμό για να κερδηθεί η προσοχή του χρήστη και να φτάσουμε στην καρδιά αυτού που ο πελάτης προσπαθεί να πει.

Ο Γραφικός σχεδιασμός έχει να κάνει με την επικοινωνία.

Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας είναι ένα ουσιαστικό μέρος της εργαλειοθήκης του σχεδιαστή. Κάνοντας τα σχέδια που φαίνονται όμορφα στην σελίδα είναι ωραίο, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της γραφιστικής διαδικασίας συμβαίνει προτού καν ξεκινήσει η δημιουργία και αυτό είναι η συνεννόηση και η ερμηνεία του τι χρειάζεται ο πελάτης.

Read 54908 times