Πολιτική Απορρήτου

 1. Γενικές πληροφορίες:

  Καλωσορίσατε στην σελίδα πολιτικής απορρήτου μας. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του καταστήματός μας, μας εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας. Αυτή η σελίδα της πολιτικής μας, σας βοηθά να κατανοήσετε ποια δεδομένα σας συλλέγουμε, γιατί τα συλλέγουμε και τι κάνουμε με αυτά. Όταν μοιράζεστε μαζί μας πληροφορίες, βοηθάτε στο να γίνουμε καλύτεροι για εσάς! Για παράδειγμα, μπορούμε να σας παρουσιάσουμε αποτελέσματα σχετικών αναζητήσεων και διαφημίσεων, να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα ακόμα και να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους γρηγορότερα και ασφαλέστερα! Με την χρήση των υπηρεσιών μας  θέλουμε να σας καταστήσουμε σαφές τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών για την δική σας ασφάλεια. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να το διαβάσετε προσεκτικά. Προσπαθήσαμε να είναι όσο το δυνατόν απλούστερη και ευκολότερη η ανάγνωση της πολιτικής μας.

 2. Πρόσβαση, διόρθωση και διαγραφή δεδομένων και αντικειμένων στην διαδικασία καταγραφής δεδομένων: 

  Οι πελάτες μας έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των προσωπικών δεδομένων τους, αποστέλλοντας μας γραπτό αίτημα οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν. Η επιχείρησή μας καταβάλει κάθε προσπάθεια για την πρόληψη και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, και την αποτροπή της αλλοίωσης, της καταστροφής ή της κλοπής των δεδομένων σας από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. Παρόλα αυτά, η επιχείρησή μας, δεν φέρει την αποκλειστική ευθύνη και το ρίσκο της χρήσης του Internet από τον πελάτη και για αυτό το λόγο εφιστά την προσοχή σας στους ενδεχόμενους κινδύνους από αυτή την χρήση. Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει Links για άλλες ιστοσελίδες και διαδικτυακές πηγές. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να χειριστεί αυτές τις ιστοσελίδες, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί και υπεύθυνη για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν αυτές, ούτε μπορεί να εγγυηθεί για το περιεχόμενο τους, τα προϊόντα, τις διαφημίσεις ή τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες σε αυτές τις σελίδες.

 3. Διαχείριση προσωπικών δεδομένων:

  Μπορείτε να δείτε και να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα online. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποια δεδομένα σας μπορούμε να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε. Πως θα έχετε πρόσβαση και τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων, εξαρτάται από τις υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας με το κατάστημά μας μέσω email, sms, ή τηλεφωνική κλήση. Αν λαμβάνεται email ή sms από το κατάστημα μας και δεν το επιθυμείτε ,μπορείτε να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται στο μήνυμα. Μπορείτε να επιλέξετε το είδος της παραλαβής του διαφημιστικού υλικού μας, κάνοντας εγγραφή.

 4. Διαφημιστικά της εταιρίας:

  Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί μας  και να επιλέξετε αν θα μοιράζεστε τις πληροφορίες σας μαζί μας. Αυτές οι επιλογές δεν εμφανίζονται στις βασικές ρυθμίσεις επικοινωνίας.

 5. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε:

  Το κατάστημά μας συλλέγει πληροφορίες προκειμένου να σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές παροχές στις υπηρεσίες μας. Μας παρέχετε κάποια από αυτά τα δεδομένα απευθείας, όπως την δημιουργία προσωπικού λογαριασμού. Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση των υπηρεσιών μας, όπως την χρήση των cookies και τη λήψη αναφορών για λάθη στην συσκευή που χρησιμοποιείτε. Επίσης, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες άλλων εταιριών, προκειμένου να καθορίσουμε την ακριβή τοποθεσία σας στηριζόμενοι στην διεύθυνση IP του μέσου που χρησιμοποιείτε. 

 6. Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας: 

  Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί τα δεδομένα που έχει συλλέξει για τρεις βασικούς λόγους: για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησής μας και των παροχών που προσφέρουμε, για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας και για να έχουμε την πλήρη απεικόνιση της διαφήμισης. Προκειμένου να τελεστούν σωστά αυτοί οι τρεις λόγοι, συνδυάζουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαφόρων υπηρεσιών του καταστήματος μας έτσι ώστε να έχετε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία. Προκειμένου να ενισχύσουμε την ασφάλεια, έχουμε χτίσει δικλίδες ασφαλείας για να αποτρέψουμε την παραβίαση των δεδομένων. Για παράδειγμα, αποθηκεύουμε μεμονωμένα τα δεδομένα που συλλέγουμε όταν ακόμα δεν έχετε κάνει εγγραφή, από εκείνα που δίνετε μετά την εγγραφή σας, όπως το όνομά σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον τηλεφωνικό σας αριθμό. 

 7. Μοίρασμα των πληροφοριών σας:

  Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με την συγκατάθεσή σας προκειμένου να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε συναλλαγή σας ή να σας παρέχουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες που έχετε ζητήσει. Για παράδειγμα, μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας με τρίτους μόνο και εφόσον μας το ζητήσετε να το κάνουμε. Όταν μας παρέχετε πληροφορίες πληρωμών για αγορές που κάνατε, μοιραζόμαστε αυτές τις πληροφορίες με τις τράπεζες ή άλλες υπηρεσίες πληρωμών που εμπλέκονται στην διαδικασία της αγοράς, προκειμένου να μειώσουμε το ρίσκο υποκλοπής δεδομένων πληρωμών σας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, με θυγατρικές που διαχειριζόμαστε. Επίσης, μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με πωλητές και εξωτερικούς συνεργάτες που εργάζονται για λογαριασμό μας. Για παράδειγμα, με εταιρίες που έχουμε μισθώσει προκειμένου να σας προσφέρουν τεχνική υποστήριξη ή εταιρίες security που λειτουργούν για λογαριασμό μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εταιρίες αυτές οφείλουν να συμμορφώνονται στην πολιτική απορρήτου της εταιρίας μας και δεν τους επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Μπορεί επίσης να περιληφθούν προσωπικά σας δεδομένα ως τμήμα εταιρικής μας συναλλαγής όπως είναι η συγχώνευση ή η πώληση περιουσιακών στοιχείων μας.