Όροι και Προϋποθέσεις

Εγγύηση και υπηρεσίες μεταπώλησης:

Τα προϊόντα του καταστήματος μας φέρουν εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς σας και συνοδεύονται από οδηγίες του κατασκευαστή. Σε περίπτωση που το προϊόν σας χρειαστεί επισκευή εντός της περιόδου της εγγύησης του, την επισκευή του θα αναλάβει εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μας προκειμένου να πιστοποιήσει τα παρακάτω: ότι το προϊόν δεν έχει αλλοιωθεί από εσάς ή άλλον, ότι η βλάβη του δεν έχει προέλθει από λάθος χειρισμό σας ή δική σας αμέλεια και ότι δεν έχει πειραχθεί το προϊόν από άλλον τεχνικό πλην του δικού μας.

·       Ποια προϊόντα περιλαμβάνουν εγγύηση:


01. Προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το κατάστημά μας

Εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα των προϊόντωνπου σας παρέχουμε. Οι διαχειριστές του καταστήματός μας κρατούν λεπτομερήκαταγραφή των παραγγελιών σας. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την ποιότητατου εμπορεύματός μας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην τεχνική μας υποστήριξη καιτο ζήτημά σας θα λυθεί αμέσως.

02. Προϊόντα με διαθέσιμο το αποδεικτικό αγοράς

 Όταν κάνετε την αγορά σας από το κατάστημά μας λαμβάνετε πάντα απόδειξη αγοράς. Είναι ένα πολύ σημαντικό έγγραφο για αυτό και πρέπει να φυλάσσετε από εσάς μέχρι το τέλος της εγγύησης του προϊόντος σας.

03. Προϊόντα με άθικτη την συσκευασία πώλησης τους:

Όλα τα προϊόντα που προμηθεύεστε από εμάς έχουν μια αρχική συσκευασία αγοράς. Παρακαλείστε να διατηρήσετε αυτή την συσκευασία σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος της εγγύησης του προϊόντος σας,γιατί σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να επιστραφεί με αυτή τη συσκευασία και μόνο. 

04. Προϊόντα όχι κατεστραμμένα: 

Αν τα προϊόντα σας  δεν είναι κατεστραμμένα τότε η εγγύηση τους ισχύει 100%. Για αυτό το λόγο παρακαλείστε να προσέχετε τις υγρές επιφάνειες,να μην σας πέσει από τα χέρια και να μην τα αποσυναρμολογείτε μόνοι σας. Απευθυνθείτε στους εξειδικευμένους μας συνεργάτες και εκείνοι θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος σας.

05. Προϊόντα που δεν έχουν ανοιχθεί από τρίτα άτομα: 

Αν το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε ή να επισκευάσετε έχει πειραχθεί από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο από εμάς άτομο, αυτομάτως χάνεται η εγγύηση του. Μην απευθύνεστε στο συνοικιακό κατάστημα της γειτονιάς σας για την επισκευή σας αλλά μόνο σε εμάς προκειμένου να ισχύει η εγγύηση σας. 

06. Προϊόντα που δεν χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο από την περίοδο της εγγύησης τους: 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που προμηθευτήκατε από εμάς μέσα σε 14μέρες από την ημερομηνία αγοράς σας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, email ή διαδικτυακή συνομιλία.Θα πάρετε τις ακριβείς πληροφορίες που επιθυμείτε. Υποσχόμαστε ότι θα σας δώσουμε την γρηγορότερη και πιο ικανοποιητική λύση που θα σας καλύψει.